лице предилице след зъби предизъби след

И. Г. (17 г. 6 м.) - гр. София

Ортодонтско лечение: 27 посещения

Кратко описание на случая:
Вродена цепнатина на небцето и устните, дишане през устата, зъбен и скелетен клас 3, обратна захапка, силно струпани зъби, свръхброен зъб, нетипична форма на централни резци.

Лечение с метални брекети в двете челюсти в комбинация с ортогнатна хирургия в горна и долна челюст, разширение на горна челюст с апарат за бърза експанзия, носене на лицева маска по време на сън, екстракция на свръхбройния зъб, подреждане на зъбите, коригиране на проблема с дишането.

Извън ортодонтското лечение: пластика на венците, избелване, изграждане с композит, възстановяване на правилната форма на резците изцяло с керамични корони в блок.

Екип:
д-р Иван Горялов (ортодонтия, избелване), доц. Георги Анастасов (ортогнатна хирургия), д-р Николай Папанов (възстановителна дент. медицина), д-р Ангел Георгиев (орална хирургия), Соня Дечева (зъботехник), Петър Янев (зъботехник)

Мнение на пациента:
„Благодарение на Вас изпълних една мечта, да изглеждам перфектно. Благодаря за усилието и времето, което отделихте за мен и моя сложен случай.
Радвам се, че работих с Вас и екипа Ви. За всичкото това време от 20.01.2006 г. до 29.01.2011 г. научих, че с воля, желание и борба за успех осъществихме проекта „Красива усмивка за Ивайло Георгиев"
Благодаря!”


ГАЛЕРИЯ НОВИНИ СТАТИИ

* Снимките на пациентите са публикувани с изключителното им съгласие.
Благодарим! Техните случаи са отличен пример за Усилие = Резултат

 

Този сайт използва бисквитки. Използвайки сайтът вие се съгласявате с условията ни.

Съгласен съм Условия