лице предилице след зъби предизъби след

С. Д. (29 г. 7 м.) - гр. Пловдив

Ортодонтско лечение: 33 посещения

Кратко описание на случая:
Зъбен и скелетен клас 2, горна устна протрудирана (напред), дълбока захапка, лингвална кръстосана захапка, преждевременно екстрахиран горен ляв 4-ти зъб и долен ляв 2-ри зъб, отдръпване на костта в горен фронт, оцветяване на шийките на някои зъби, абразия на горни и долни фронтални зъби.

Лечение с метални брекети в двете челюсти с екстракция на горен десен 4-ти зъб с цел компенсиране на преждевременно извадения горен ляв 4-ти зъб, затваряне на екстракционните пространства, коригиране на кръстосаната захапка, коригиране на дълбоката захапка, подреждане на зъбите. Завършване компромисно поради приключил скелетн растеж.

След ортодонтското лечение: избелване, изграждане на изтритите зъби, възстановително дентално лечение.

Екип:
д-р Иван Горялов (ортодонтия, избелване), д-р Николай Папанов (изграждания и възстановителни дентални лечения)

Мнение на пациента:
„Избрах Ви, така да се каже, случайно, но сега съм сигурна, че няма нищо случайно на този свят. Не обичам да ми казват, че така е било писано или, че такава ми е била съдбата, по-добре е да вярвам и да съм убедена, че съм направила правилният избор, защото от този избор зависи самочувствието и увереността ми за напред. Радвам се, че направих точно този избор!
Благодаря Ви от цялото си сърце, за търпението, за вечно усмихнатите Ви лица, за това че и в най-тежките моменти не спряхте да ми вдъхвате кураж и увереност! Целувам Ви и още един път БЛАГОДАРЯ!"


НОВИНИ

* Снимките на пациентите са публикувани с изключителното им съгласие.
Благодарим! Техните случаи са отличен пример за Усилие = Резултат

 

Този сайт използва бисквитки. Използвайки сайтът вие се съгласявате с условията ни.

Съгласен съм Условия